Mercedes AMG GT

A hosszú, mélyre húzott motorháztető, a messze hátra helyezett pilótafülke és a rendkívül rövid túlnyúlások világosan jelzik a Mercedes-AMG GT sportautó mivoltát. Az egymásba fonódó formákon és lekerekítéseken izgalmasan játszanak a visszaverődő fények.

Szemből az orra tekintve minden világossá válik – valódi mestermű. Az álló fekete gyémánt-hűtőrács, központi csillaggal és a mélyre húzott motorháztetővel imponáló, és valódi teljesítményt ígér. A nagy hűtőlevegő-beömlők és oldalsó levegő-bevezetők levegőhöz juttatják a motort és megkoronázzák a dinamikus első lökhárítót.

Oldalnézetben a különlegesen hosszú motorháztető, a rendkívül rövid első túlnyúlással hatásos megjelenést biztosít. Az erőteljesen kiemelkedő sárvédők, melyeket kitöltenek a nagy, puritán AMG könnyűfém kerekek, és a meredeken emelkedő első szélvédő kihangsúlyozzák az autósportos karaktert.

mercedes-benz-amggt

A fastback-stílusú far a markáns C-oszloppal és a laposan eső csomagtartófedél kiemeli a Mercedes-AMG GT dinamikáját. Rendkívül lapos LED-es hátsó lámpák, futófényes irányjelzőkkel hangsúlyozzák a szélességét. Az erőteljes hátsó lökhárító, a teljesen integrált kipufogóvégcsövekkel és erős behúzással látni engedi a hatalmas abroncsokat.

www.mercedes-benz.hu